Wij sponseren reeds vele jaren de volgende activiteiten en evenementen:

Bij de Aadorpse voetbalvereniging A.S.V. ’57 zijn wij reclamebord sponsor.                        Ook de  Almelose Ruiterdagen (www.almelose-ruiterdagen.nl) worden door ons reclamebord in de binnen en buitenbak van Manege De Bosrand al jaren  mede mogelijk gemaakt !!

Tevens waren wij aanwezig op enkele hippische evenementen in Albergen (Twense Ros)  en Weerselo (De Dalruiters)  teneinde onze activiteiten in de regio met reclameborden en Aanhangwagens en  Paardentrailers te showen.

www.brooke.nl (donateur), hiermee steun je Brooke in India, Egypte , Pakistan en Jordanie.
De Brooke organisatie doet hier geweldig goed werk in het “voorportaal van de hel”. Armoede, hitte, honger en dorst doen de aandacht voor paarden en ezeltjes totaal vergeten,  juist in deze landen vormt zich de voedingsbodem voor radicale ideen en sympathien welke uitmonden in fundamentalistische haat !!  Brooke helpt aan de basis van het bestaan met raad en daad en de allerarmsten zien het resultaat. Zo wordt eigenbelang gekoppeld aan goede zorg en dat komt  mens en dier ten goede !!   ***   ZWERFKATTEN: Wij voeren dagelijks zo’n 10 tot  15 zwerfkatten, dus hebt u een allergie of bent u een azijnpisser die hier niet tegen kan dan kunt u ons beter niet bezoeken !!  Ook de lucht uit onze paardetrailers kan tot heftige allergische reakties leiden !! ***        Aquisitie naar aanleiding van deze rubriek wordt niet op prijs gesteld !!