AUTOWASBOXEN & Stofzuigers in Hengelo

AUTOWASBOXEN & Stofzuigers in Hengelo

 

In samenwerking met  SHELL  en Roadrunner Olie exploiteren wij aan de Höltersweg 52 , 4 zelfservice WASBOXEN in Hengelo.

Deze wasboxen zijn 24/7 geopend net zoals het  SHELL Tankstation Westermaat !! *** Deze wasboxen zijn in de winter uitgevoerd met veilige vloerverwarming !! ***(VIESSMANN COMFORT BODEN HEIZUNG !!)

U kunt d.m.v. betaling met euromunten (0.50 - 1.00 - 2.00) met behulp van 7 programma keuzeknoppen uw Auto, Caravan, Paardentrailer, Bedrijfsbus of Camper reinigen. Let op !! Let op !! Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw wasresultaat, is de auto na het wassen niet goed schoon of hebt u stukken overgeslagen of vergeten te wassen dan is dat niet bij ons te claimen !!  Vorstschade. het vastvriezen van portieren, ruitenwisserbladen, remklauwen, gescheurde ruiten etc. etc. is voor uw eigen rekening en risico en tengevolge van uw eigen handelen ontstaan!! Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor door uzelf aangebrachte of veroorzaakte schade !! ***Ook zult u begrijpen dat u NIET mag wassen op de VORSTBEVEILIGING, u bekrast uw auto doordat er onvoldoende water wordt toegevoerd, u vervuild de wasborstel omdat er geen reinigende shampoo doorheen loopt en u houd voor een wel betalende klant een wasplaats bezet !! Dat is dus geen DISCRIMINATIE maar een economisch gegeven waardoor u ons hinderd in de exploitatie!!  Ook mag u in onze wasboxen NIET blowen of uw fastfood (o.a. KFC of MC DONALDS)  opeten omdat u tijdens het eten onnodig een wasbox bezet houdt en er niet wordt gewassen door wel betalende klanten !!  *** Voelt u zich door deze voorwaarden verongelijkt, miskend en onbegrepen dan kunt u zich melden bij het RIAG van de Gemeente Dinkelo, waar u zich, opgenomen in een praatgroep, na 8 wekelijkse sessies van 50 minuten(en bijbehorende medicatie) onder de bezielende leiding van de bekende TV-dokter Luuk Nijland  (Van domme leu op koale groond)  en zuster S.(Simone) Ukkel weer een stuk beter gaat voelen!! ***   U kunt 24/7 geld wisselen in de  SHELL  shop !!  (Wechselstube im  SHELL shop !!...Sauber und Glänzend ....darum gehts!!!  ) ***

 

WHERE EVER YOU GO, WAS JE AUTO IN DE WASBOXEN in Hengelo !! (zie fotoimpressie)

1094

AUTOWASBOXEN in Hengelo.nl

1101

SCHUIM-REINIGINGS CONCENTRAAT: Na het afspuiten van de auto kunt u met de wasborstel het statische vuil van de lak borstelen. Er komt overdreven veel schuim uit de borstel om het vuil los te weken en af te voeren (naar beneden  te laten zakken). ( We hebben een compromis gevonden in de schuim-shampoo formule die bij het borstelen redelijk lang blijft staan en toch met de lans makkelijk is weg te spuiten !) Werk altijd van boven naar beneden. Eerst het dak, daarna de ruiten dan de boven taillelijn en daarna de onderlijn en de velgen. Zodoende loopt het losgeweekte vuil van boven naar beneden van de auto en breng je geen vuil van de dorpels op de auto. Loop rustig rondom de auto en blijf niet op een plek staan om het complete vlak af te werken. Spuit daarna de auto even af met "spoelen"en daarna even met onze vernieuwde en snelle  "hotwax" (sinds januari 2017 !) en  daarna even met demi water "glansspoelen"voor het beste resultaat en blijvende glans en snelle droging !! Kijk ook eens op YOU TUBE: How to wash your car.. Er zijn meerdere instructie films te bekijken..... MAAR u mag natuurlijk ook UW EIGEN INZICHT  volgen en onze 50 jarige autowas ervaring en onze adviezen afdoen als commerciele bullshit. U kunt het schuim van de vorige wasklant met de borstel weer van de vloer halen en daar uw auto mee insmeren en als u met een schuursponsje met JIF uw voorruit en motorkap en (kunststof) koplamp glazen  wilt reinigen van vliegen dan is dat uw zaak en gelukkig is het uw eigen auto ( dit zien we echt elke week !!!)  Ook kunt u met een sterk ontvettend afwasmiddel uit de huishouding uw voertuig wassen, goedbedoelde adviezen hebben op sommige mensen een averechtse uitwerking, het roept bij hen  agressie en blokkeringen op waarna ze, niet gehinderd door enige kennis van zaken hun eigen gang gaan ... Dit zijn bij onze auto was lokatie  dagelijks terugkerende taferelen en het is natuurlijk een gruwel voor de echte auto liefhebbers ......

1109

Toetsenbord / Keuze menu

1110

Makkelijke gebruiks handleiding

1112

Ook geschikt voor iets hogere projecten zoals busjes en campers !

1114

WARNING for all AMERICANS !! This highpressure (120 atm.) carwashsystem can occur serious damage to your skin, eyes and ears !! Do'nt play with it, or "shoot"on people !! Do'nt wash animals like: horses, cows, dogs or cats !! It's not allowed to let children play with it !!

1118

Verhuur aanhangertje in bad !

1127
Computergestuurde Kesseltronics en Carwash Factory (v/h Eurowash - Zevenaar) machinekamer met velgenreiniger, moderne  hotwax en auto shampoo !!.
stofzuiger
Autostofzuigers in Hengelo (24/7) 
stofzuiger1
SB AUTOSTAUBSAUGER in Hengelo (24/7)
stofzuiger2